Serviciile noastre

Constructii civile.

Firma noastra va ofera cele mai bune servicii de constructii civile. Drumul spre inceperea constructiei propriu-zise poate fi uneori lung si anevoios. Noi facilitam drumul dumneavoastra si va usuram munca, punandu-va la dispozitie in afara de servicii de constructie si o echipa de colaboraratori arhitecti de succes.

citeste mai mult

Constructii industriale.

Avand in spate un portofoliu bogat in acest domeniu va putem demonstra ca, suntem o echipa care stie sa execute lucrari de constructii industriale. .

citeste mai mult

Constructii mecanizate.

Dupa ani de experienta in domeniul constructiilor putem spune ca am facut un pas inainte si am investit recent in modernizarea serviciilor noastre din Romania, prin achizitionarea unor utilaje profesionale de ultima generatie.

citeste mai mult

Constructii speciale.

Va garantam ca putem sa oprim apa sa va strice constructia. Suntem experti sa executam lucrari de hidroizolatie la socluri, la terase, la piscine, la subsoluri, la bazine speciale si chiar acolo unde nimeni nu reuseste sa gaseasca soluti.

Citeste mai mult

Acoperisul meu.

Solutiile noastre indraznete si inovative reprezinta rezultatul provocarilor primite de la specialistii in domeniul arhitectural. Executam Acoperisuri pe structura metalica sau lemn iar invelitoarea poate fi termoizolata si finisata cu tigle metalice sau tigle ceramice din argila

citeste mai mult